מאמרים

מערכות כיבוי אש למסעדות
לפי נתונים סטטיסטיים, במסעדות ובמטבחי המוסדות השונים בישראל נערכות בממוצע שתי שריפות בשבוע. בחלק הארי של המקרים, משתלטים עליהן לפני שנגרם נזק מהותי. המשך קריאה…


הצורך בניקוי מפוחים
ניקוי מפוחים הינו נדרש וחשוב למגוון מטרות. במידה והמטבח התעשייתי נמצא בשימוש רב, האוכל העשוי בו מלא שומן ושמן, יש לבצע את הניקיון כל מספר חודשים, בכדי להימנע מעשן, ומסכנות פוטנציאליות אחרות, כמו סיכון לשריפה. המשך קריאה…

שינוי גודל גופנים
ניגודיות
WhatsApp chat